iMachining - de revolutie in CNC frezen

Krijg de kennis en ervaring van honderden CAM en CNC masters binnen handbereik en breng CNC prestaties tot een hoger niveau met iMachining Wizard en gereedschapsbanen!

Eindelijk, alle beloftes van een revolutie in CNC frezen worden waargemaakt - Baanbrekende technologie wordt realiteit met iMachining!

Een echte doorbraak in CNC frees gereedschapsbanen technologie, die in staat is sneller en dieper te frezen. Dit wordt gedaan door het optimaliseren van de gereedschap snijhoeken en voeding door de gehele gereedschapsbanen.

De iMachining Technology Wizard biedt automatische, optimale voeding- en snelheidswaardes voor verschillende materialen om een "first-cut" succes te garanderen.

Gebruik uw bestaande CNC freesbanken om sneller en dieper te frezen, zelfs met de kleinste gereedschappen en in de hardste materialen.  

Klanten over iMachining: "Simpelweg geweldig"

Dit is wat klanten, machinefabrikanten en gereedschapsbedrijven zeggen over iMachining: de unieke en revolutionaire CNC frees technologie, volledig geïntegreerd in SOLIDWORKS, maakt u en uw CNC machines  winstgevender en concurrerender dan ooit gedacht.

iMachinig succes zorgt voor te veel imitators!

  • De gepatenteerde iMachining is geheel uniek in zijn gereedschapsbanen wat uw snijtijd  en de levensduur van het gereedschap verbetert. Het verslindt hard materiaal, zelfs met de kleinste snijgereedschap.
  • Daarnaast levert de exclusieve iMachining Technology Wizard automatische, optimale voeding en snelheid waardes voor verschillend materiaal en CNC machines om "first-cut" succes te garanderen.

SolidCAM's Unieke, Revolutionare iMachining Technologie:

  • Bespaart meer dan 70% in bewerkingstijd
  • Verlengt de levensduur van het gereedschap drastisch
  • Biedt, met gebruik van gepatenteerde Technology Wizardoptimale voeding & snelheid gebaseerd op gereedschapsbanen het gereedschap en uitgangsmateriaal en de specificaties van de machine.
  • Ongelooflijke besparingen en verhoogt efficiëntie in uw CNC bewerkingen, wat extreem hoge winsten oplevert.
  • Wereldwijd, hebben iMachinning klanten een ENORM competief voordeel. Kan u het zich permitteren om achter te blijven?

Zie iMachining-in-Actie