Waarom gebruikers “WOW” zeggen

Unieke iMachining gereedschapsbanen functies:

Morphing spiralen: Meer dan trochoïdaal bewerken

In plaats van de ouderwetse, simpele spiraal gereedschapsbanen (racetrack), gebruikt iMachining een geavanceerde morphing spiraal die zich geleidelijk aanpast aan de geometrie van het te bewerken product. Dit maximaliseert het contact tussen het materiaal en gereedschap -of- de snijtijd van het gereedschap. 

Moating: verdeel en heers

Om grote delen te verwijderen materiaal én op zichzelf staande eilanden zo efficiënt mogelijk aan te pakken, worden ze verdeeld in kleinere secties met de iMachinings gepatenteerde Moating technologie. Dit maximaliseert het efficiënte morphed spiraal snijden. 

Voorkom verspilde tijd en onnodige bewegingen

De iMachining gereedschapsbanen snijden alleen het materiaal dat verwijderd moet worden, en voorkomen luchtsnijden. Van de eerste tot de laatste snede verzekert een dynamisch geüpdatet materiaalstatus dat elke gereedschapsbaan ook daadwerkelijk materiaal snijdt.

Slim herpositioneren: Zet de snijder niet buiten spel

iMachining beweegt het gereedschap op snijdiepte van de ene snede naar de andere, en trekt zich alleen terug indien absoluut nodig. 

Trial Download

When compared to any other CAM system to mill a part, SolidCAM's iMachining wins any benchmark in ease-of-use, programming time, cycle time and tool life.

Try iMachining on your part and your machine by downloading our trial version.