Privacybeleid

Korte versie

  • We verzamelen anonieme gegevens over uw bezoek, zoals welke van onze pagina's u heeft bekeken.
  • Sommige externe partijen zoals Facebook en Twitter weten mogelijk dat u deze website hebt bezocht, als u van hun diensten gebruik maakt. We kunnen deze niet controleren, maar we geloven niet dat deze kennis een bedreiging voor u vormt.
  • Als u zich bij ons aanmeldt, zullen we uw gegevens beschermen en zullen we deze nooit met anderen delen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.
  • Wij delen uw gegevens nooit met derden behalve om ons te helpen onze eigen diensten te leveren.

Dit zijn slechts de belangrijkste punten. Als u meer informatie nodig hebt, blijf dan lezen.

Platform van de Europese Commissie inzake online geschillenbeslechting: http//ec.europa.eu/consumers/odr

Het peilen van onze bezoekers

We peilen bezoekers van onze website met Google Analytics. Hiermee wordt vastgelegd welke pagina's u op onze site bekijkt, hoe u op onze site bent gekomen en wat basisinformatie over uw computer. Al die informatie is anoniem - dus we weten niet wie je bent; alleen dat iemand onze site heeft bezocht.

De informatie die we verzamelen op basis van analyses helpt ons te begrijpen met welke delen van onze site het goed gaat, hoe mensen op onze site aankomen, enzovoort. Zoals de meeste websites gebruiken we deze informatie om onze website te verbeteren.

Verkrijg meer info over Google Analytics of meldt u af.

Facebook, Twitter en andere sociale netwerken

Deze services bieden sociale knoppen en vergelijkbare functies die we gebruiken op onze website, zoals de knoppen "Like" en "Tweet".

Om deze functies te gebruiken, maken wij gebruik van de code die zij bieden en hier hebben wij geen controle over. Om te functioneren, weten de knoppen of u ingelogd bent; Facebook gebruikt hiervoor bijvoorbeeld: "x van uw vrienden vinden dit leuk". Wij hebben geen toegang tot die informatie en we kunnen ook niet bepalen hoe die netwerken het gebruiken.

Sociale netwerken kunnen dus weten dat u deze website bekijkt, als u hun diensten gebruikt (wat niet wil zeggen dat ze dat doen, maar hun beleid kan veranderen). Omdat onze website onschuldig is, denken we dat dit voor de meeste gebruikers geen probleem is.

Discussiesysteem

Om bezoekers toe te staan onze blogartikelen en enkele webpagina's te bespreken, gebruiken we een discussiesysteem met de naam Disqus.

Om dit systeem te gebruiken, maken wij gebruik van de code die zij bieden en hier hebben wij geen controle over. Disqus volgt bezoekers naar pagina's zoals wij dat doen. Ze onthouden ook wie u bent als u zich aanmeldt bij een Disqus-service, zodat u opmerkingen kunt plaatsen op elke website met behulp van hun tool.

Aanmelden bij Disqus kan op veel manieren, ook via Facebook. Als u inlogt via een sociaal netwerk, kan Disqus uw activiteit aan dat netwerk koppelen. Op deze manier kan uw Disqus-activiteit persoonlijk identificeerbaar zijn.

Disqus weet welke pagina's u op onze site hebt bekeken en wat u op deze opmerkingen hebt geschreven. Natuurlijk zijn alle opmerkingen die u achterlaat ook zichtbaar op internet naast uw naam, dus we kunnen ons niet voorstellen dat dit voor u een zorg is.

Als u zich aanmeldt voor een dienst

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten - betaald of anderszins - zullen wij specifieke persoonlijke informatie over u registreren, zoals uw naam en e-mailadres.

We zullen ook informatie over uw gebruik van onze services verzamelen en opslaan om deze te verbeteren. We houden bijvoorbeeld een log bij van welke functies op welk moment dan ook worden gebruikt.

We houden ook account- en transactiegeschiedenis bij voor boekhoudkundige doeleinden en om onze bedrijfsactiviteiten te volgen.

E-mails

We kunnen u e-mailnotificaties sturen met betrekking tot uw service (zoals facturen) of die u specifiek hebt aangevraagd (zoals nieuwsbrieven of meldingen wanneer een rapport is voltooid).

We zullen je persoonlijke gegevens of e-mailadres nooit aan derden verstrekken, behalve wanneer ze specifiek worden gebruikt om onze eigen diensten te leveren, zoals hierboven beschreven.

Beveiliging

SolidCAM neemt vele voorzorgsmaatregelen om het verlies, misbruik of wijziging van uw persoonlijke gegevens te voorkomen. Deze voorzorgsmaatregelen zijn onder meer:

  • Gebruik van SSL encryptie voor gevoelige data
  • Hardware opgeslagen in beveiligde datacenters achter firewalls
  • Alle toegang tot informatie beperkt door wachtwoord en / of beveiligde sleutel
  • Beperkingen aan welke informatie kan worden geraadpleegd vanaf elke locatie

Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat alle vertrouwelijke informatie beschermd blijft, kunnen we de veiligheid van gegevens die via internet worden verzonden niet garanderen.

Natuurlijk bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van uw wachtwoord en gebruikersgegevens. Niemand bij SolidCAM zal u om uw wachtwoord vragen, dus vertrouw alsjeblieft niemand die erom vraagt.

Data bevinding

SolidCAM maakt gebruik van diverse API's van derden om informatie te verzamelen over websites in Nibbler en Sitebeam verslagen.We gebruiken bijvoorbeeld de Google Maps API om locale aanwezigheidsinformatie te verzamelen (bekijk Google Map’s privacybeleid).

Updates van dit beleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken, vooral als de technologie verandert. U kunt deze pagina altijd controleren op de nieuwste versie.

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft over het privacybeleid of uw persoonlijke data, stuur een e-mail naar info@solidcam.com