InventorCAM – A hiteles, integrált CAM Autodesk Inventor-hoz

Szerezze meg az első osztályú CAM megoldást a hatékony és nyereséges CNC programozáshoz Autodesk Inventoron belül

Sosem kell kilépnie az Inventor-ból!

 • Működik a már meglévő CAD rendszerén belül: gördülékeny integráció az Autodesk Invetor-ral
 • Teljes asszociativitás: a tervmódosítások hatására a szerszámpályák automatikusan frissülnek
 • Nincsenek importálási/exportálási fennakadások: Időt és idegeskedést spórolunk
 • Gyorsan képbe kerül: Különösen rövid betanulási időszak, hiszen az Invetor rendszerét használva az InventorCAM felhasználói felülete is ismerős lesz
 • Minden átlátható: az InventorCAM CAD összeállítási módban működik,  hogy grafikusan is megmutassa  a készülékeket, szerszámokat és satukat a szimulációkban.

Inventor-ban használt InventorCAM legnagyobb előnyei:

 • Hiteles: az InventorCAM 2005 óta rendelkezik az Autodesk Inventor tanúsítvánnyal
 • Az InventorCAM úgy bővül, ahogy cége fejlődik: az InventorCAM skálászható csomagokkal rendelkezik minden CNC géptípus és akalmazás számára
 • Az InventorCAM-től a legtöbbet kapja a pénzéért

Ügyfelek beszélnek a SolidCAM egy-ablakos integrációjáról az Autodesk Inventor-ba:

The tight integration and powerful functionality of the Inventor + InventorCAM solution improved our productivity and it explains why the Inventor+InventorCAM solution is getting a strong following."

GDK Technologies, Inc.

Our InventorCAM Package has made smooth and easy integration between design and manufacturing, making it easy to get our parts produced. This saves our customers money."

Chugach Electric Association

InventorCAM seemed like a natural extension of Inventor... InventorCAM was extremely easy to learn. I was actually generating code the first week, and this is on our five axis CNC machinel."

Defiance Machine

Defiance Machine Inventor + InventorCAM csomagot használ gyártási folymatuk automatizálásához

 • “Az InventorCAM olyan, mint a természetes bővítménye az Inventornak, amivel CAM feladatainkat elvégezhetjük. Az InvetorCAM nagyon könnyen megtanulható. Már az első héten tudtam kódot készíteni az 5-tengelyes CNC gépünkhöz.”
 • “Ha minden alkalommal exportálnom kellett volna egy modellt Inventor-ból minden alkalommal amikor változtattam benne, akkor ez napokat vagy heteket vett volna el minden egyes új módosításnál. Ez katasztrófa lett volna és nagymértékben korlátozta volna cégünk sikerességét.”
 • “Bámulatos volt a programozási és a megmunkálási idő, amit megspórolunk. Végre igazán kihasználhattuk a 60 CNC gépünk előnyét és elkerültük, hogy szerszámot kelljen cseréni a műveletek között. Összehasonlíthatatlan a különbség a termelékenységben az InvetorCAM használata előtt és után.”

Glen Harrison, Defiance Machine alapítója (korábban Phoenix Machine Technologies)