SolidCAM – A teljes körű CAM megoldás

a forradalmi iMachining-gel, teljesen integrálva SOLIDWORKS-be és Autodesk Inventor-ba

Több száz CAM és CNC szakember tudását és tapasztalatát adjuk a kezébe, és az iMachining Varázsló valamint tökéletesített Szerszámpályák új szintre emelik a CNC teljesítményt, akár több mint 70%-os ciklusidő megtakarítással és jelentősen megnövelt szerszámélettartammal! 

 

Az iMachining 3D bámulatos 3D megmunkálási eredményeket nyújt és akár 70%-nál több megtakarítást a megmunkálási időben. Az iMachining 3D optimalizált nagyolást, maradéknagyolást és elősimítást biztosít az általános formájú 3D-s -,  és prizmatikus  alkatrészeknek. 

Az iMachining 3D-vel a lehetséges legrövidebb ciklusidőt érheti el és drasztikusan lecsökkenti a több zsebbel és szigettel rendelkező prizmatikus alkatrészek programozási idejét, mivel automatikusan felismeri a zseb geometriáját és mélységét, közvetlenül a 3D CAD modellből.

Hatékonyan és könnyen készíthet 2.5D CNC marási szerszámpályákat teljesen interaktív módon és alakzatfelismeréssel közvetlenül a CAD rendszerében. A "Toolbox" műveletben, előre beállított, speciális alműveletek talál hornyok, sarkok, szigetek marásához.

Hatékony automatikus alakzatfelismerés és megmunkálási képességekkel egészíti ki a SolidCAM'ss 2.5D Marás funkcióit. A SolidCAM felhasználói a legjobbat kapják mindkét világból: interaktív műveletek és automatizmus

 

A HSS gördülékeny és hatékony megmunkálást biztosít helyi felületekhez és alámetszésekhez, jelentősen megnövelt felület minőséggel hagyományos- és alakos szerszámokhoz is. A HSS elengedhetetlen modul minden műhely számára. 

A HSR/HSM hatékony nagyolást és a legpontosabb simító szerszámpályákat biztosítja a komplex 3D alkatrészek, repülőgép alkatrészek, öntőformák, szerszámok és öntvények megmunkáláshoz. A HSR/HSM magas szintű gördülékenységet, hatékonyságot és okos megmunkálást nyújt.

A SolidCAM különösen erős az indexált 4/5 tengelyes marásban. A megmunkálás leegyszerűsödik egyetlen nullpontra az indexált beállításoknál  - felgyorsítva a több oldalról történő megmunkálást, megszűntetve a több koordináta-rendszeres szerkezetet.

Éljen az ipar legtöbbet tesztelt és bizonyított 5-tengelyes CNC marási szerszámpályák előnyével, érthető felhasználói felülettel és a legfejlettebb beállítási lehetőségekkel a szerszámpályák és ütközés vizsgálat felett.

A SolidCAM szerszámkészítő stratégiái kitünő CAM megoldások bármelyik szerszámgyártó számára A SolidCAM forradalmi iMachining 3DHSM és Folyamatos 5-tengelyes moduljai nyerő kombinációt biztosítanak az öntőformák és betétek megmunkáláshoz 

A SolidCAM széleskörű esztergáló csomagot nyújt, hatékony szerszámpályákkal és technikákkal az extrém gyors és hatékony esztergáláshoz. A SolidCAM rendelkezik azzal a képeséggel, hogy frissítse az előgyártmányt az esztergálási és marási műveleteknél.

A SolidCAM eszterga-maró modulja egyszerű programozást biztosít komplex több revolverfejes és több orsós CNC gépekhez, revolverfej szinkronizálással és teljes gép szimulációval. Minden marási és esztergálási művelet, beleértve iMachining, elérthető a eszterga-maró gépek programozásához. 

 

Huzalszikra modul

A SolidCAM Huzalszikra modul támogatja a kontúr-, a kúpos-, és   4-tengelyes megmunkálást és a beépített megmunkálási makrókat. A Stratégia variálható a vágások számával, különböző anyagokhoz és huzal tipusokhoz, a különböző anyagvastagság függvényében.

több információ

A CNC gép vezérelhető tapintóját, a SolidCAM Tapintó moduljával tudja programozni, Nullpont felvételre és Mérésre, a megmunkált alkatrész minőségének ellenőrzésére. A Tapintó modul támogatja a szerszámbemérő funkció használatát is.

Fedezze fel az összes modult, amit a SolidCAM kínál az Ön CAM igényeihez, ebben a kompakt és átfogó brossúrában.