iMachining - Forradalom a CNC Megmunkálásban

CAM és CNC szakemberek tudását és tapasztalatát adjuk a kezébe, és az iMachining Varázsló illetve a Szerszámpályák használatával a CNC megmunkálást egy egészen új szintre emeli!

Egy FORRADALMI ÚJÍTÁS minden ígérete valóra válik a CNC megmunkálásban - amit az iMachining technológia biztosít!

Egy valódi áttörés a CNC marás szerszámpályáinak tehcnológiájában, ami extrém gyors és nagy fogásmélységű megmunkálást tesz lehetővé optimalizálva a vágási szöget (oldalépést) és az előtolás sebességét a teljes szerszámpályán.

Az iMachining Technológia Varázsló különböző anyagok és CNC gépek számára biztosít automatikusan optimális előtolás és vágósebesség értékeket, hogy már az első marás is sikeres legyen.

Használja a már meglévő CNC gépeit, hogy gyorsabban és alaposabban dolgozzanak még a legkisebb maróeszközökkel és a legkeményebb anyagokkal is!

Ügyfelek reakciói az iMachining-re: "Egyszerűen bámulatos"

Ezt szokták mondani az iMachining-ről az ügyfelek, szerszámgépgyártók és szerszámkészítő cégek: egyedülálló és forradalmi CNC marási technológia, teljesen a SOLIDWORKS-be integrálva,  ami az Ön cégét és CNC gépeit olyan gazdaságosabbá és versenyképesebbé teszi, amiről álmodni se mert volna.

Az iMachining sikere sok hamisítót is magával vonz!

  • A szabadalmaztatott iMachining teljesen egyedülálló a szerszámpályát illetően, ami növeli a megmunkálás sebeségét és megbirkózik kemény anyagokkal, még a legkisebb maróeszközöknél is, miközben szerszám élettartamát jelentősen növeli. 
  • PLUSSZ az iMachining Technológia Varázsló különböző anyagok és CNC gépek számára biztosít automatikusan optimális előtolás és vágósebesség értékeket, hogy már az első marás is sikeres legyen. 

A SolidCAM Egyedülálló, Forrdalmi iMachining Technológiája:

Nézze meg működés közben az iMachining-et

Próbaverzió

Próbaverzió letöltése

Más CAM rendszerekkel szemben a SolidCAM iMachining megoldása könnyen használható, rövidebb programozási időt és ciklusidőt, hosszabb szerszáméletet biztosít. 

Próbálja ki az iMachining-et alkatrészein és gépein, töltse le próbaverziónkat!

Mit nyújt az iMachining ...

  • Az egyedülálló, szabadalmaztatott "folyamatosan változó, átalakuló spirálokkal", az intelligens terület leválasztással és a területek körüli csatornákkal, hornyokkal, az iMachining az ipar legrövidebb ciklusidejét biztosítja.
  • A vágási szög folyamatosan változik egy minimum és maximum érték között, miközben az előtolás dinamikusan igazodik ehhez, biztosítva a folyamatos mechanikai- és hő terhelést a szerszámon - így lehetővé téve a leghosszabb szerszám élettartamot a legmagasabb Anyag Eltávolítás Értéken  (Material Removal Rate - MRR).
  • Mivel a spiráloknak magasabb az MRR-je, mint a Trochoidal szerszámpályáknak, az iMachining különböző, szabadalmaztatott stratégiákat alkalmaz, amik lehetővé teszik, hogyan sokkal gyakrabban használja spirálokat, mint Trochoidalokat.
  • Az iMachining automatikusan csökkenti a rezgést, hogy elkerülje a túlzott szerszám igénybevételt és csökkenti az átmeneti vékony falképződést, ami gyakran költséges szerszám károkat okozhat.
  • Kihasználva a továbbfejlesztett maradékanyag felismerést (maradék előgyártmány), az iMachining fenntartja a legmagasabb szintű szerszám használatot elkerülve a "levegőmarásokat" és újrapozícionálási mozgásokat.
  • Az iMachining 3D elemez minden műveletet és meghatározza a leghatékonyabb csoportosítását ezeknek a műveleteknek, hogy csökkentse a szerszám mozgásást a megmunkálás során.