Az egyedülálló iMachining Technológia Varázsló

CAM és CNC szakemberek tudását és tapasztalatát adjuk a kezébe, az iMachining Varázsló illetve az iMachining Szerszámpályák használatával, ami a CNC megmunkálást egy egészen új szintre emeli!

iMachining Varázsló + iMachining Szerszámpálya = az Egyedülláló Megoldás!

Az iMachining egyedülálló, szabadalmaztatott Technológia Varázslóját használva, a SolidCAM az egyetlen olyan CAM rendszer, ami kiveszi a találgatást az optimális marási értékek megadásából az automatikusan finomra hangolt beállításokkal.

  • Az ipar első és egyetlen VALÓDI Varázslója továbbfejlesztett, szabadalmaztatott "technológiai algorítmust" használ, ami automatikusan beállítja az optimális Előtolást, Vágósebességet, Fogás- mélységet és -szélességet a megmunkálásokhoz - mindent az ÖN CNC gépeire, az ÖN nyersanyagára és az ÖN szerszámaira szabva.
  • Az iMachining Technológia Varázsló előgyártmány és szerszám anyag tulajdonságokkal is dolgozik, ahogy a CNC gépek specifikációval is, hogy kiszámolja és fenntartsa az optimális megmunkálási értékeket az első vágástól az utolsóig.
  • A szabadalmaztatott "Irányított oldallépés (fogásszélesség)" technológiát használva az iMachining szerszámpályája biztosítja, hogy a Varázsló által beállított megmunkálási értékek szigorúan meg legyenek tartva.
  • Az "iMachining szint beállító csúszka" lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy 8 szint közül válasszon, amik automatikusan viszonyulnak a valós készülékhez, szerszámtartóhoz és CNC gép tulajdonságokhoz. A szintek segítségével könnyen leküzdhetők olyan mindennapi kihívások, mint a főorsó és készülék merevsége, illetve a túlzott szerszám elhajlás.