SolidCAM met iMachining

De Leiders in Geïntegreerde CAM

 • Opgericht in 1984 door Dr. Emil Somekh, CEO van SolidCAM

  SolidCAM heeft meer dan 30 jaar expertise in CAM ontwikkeling en toepassing.

 • SolidCAM – de Erkende Leider voor Geïntegreerde CAM

  De kernstrategie van SolidCAM is gefocust op integratie in de leidende 3D CAD systemen, SOLIDWORKS en Autodesk Inventor. Deze strategie heeft aanzienlijke groei gecreëerd en SolidCAM in stand gebracht tot zowel de leider in geïntegreerde CAM, maar ook als een van de meest krachtige CAM systemen beschikbaar.

 • SolidCAM heeft de SOLIDWORKS Gecertificeerde Gold-Product status

  van SOLIDWORKS sinds 2003 en biedt naadloze integratie op één scherm met volledige associativiteit tot het SOLIDWORKS design model.

 • InventorCAM heeft de Autodesk Gecertificeerde Product status

  van Autodesk sinds 2005 en biedt naadloze integratie op één scherm met volledige associativiteit tot het Inventor design model.

 • Lancering van de Geweldige iMachining Technologie (2011)

  iMachining heeft een revolutie in CNC bewerken gecreëerd. Het biedt ongelofelijke besparingen en een toegenomen efficiëntie in uw CNC freesbewerkingen, dit leidt direct tot meer winst en meer succes.

 • Snelst Groeiende CAM Software Bedrijf, Wereldwijd

  SolidCAM is een consistent groeiende leider en is erkend als een van de snelst groeiende CAM software bedrijven, wereldwijd, over de laatste tien jaar. SolidCAM's groei is gedreven door de integratie in de grote CAD systemen en de gepatenteerde iMachining technologie.


Volledige CAM oplossing met het Unieke, Gepatenteerde iMachining


Ons Sales & Support Netwerk

Samen met een extreem toegewijd wereldwijd sales en support team van veel internationale SolidCAM kantoren, hebben wij ook een CAM distributienetwerk in 50 landen, die de beste technische support en post-processor instellingen leveren.


Ons Success – Producten en Strategieën die leveren als beloofd, zonder compromis.

 • Het hoogst mogelijk niveau van integratie met SOLIDWORKS en Inventor, stelt CAM programmeurs in staat om het CAD systeem te gebruiken die ze al in bezit hebben om hun CNC machines te programmeren.
 • Ware Associativiteit met het design model, met naadloze gereedschapsbaan updates wanneer veranderingen aan het model worden aangebracht.
 • Eliminatie van problemen met import/export.
 • Onze gebruikers bemachtigen het beste en krachtigste CAM gereedschap om te programmeren. Wij gaan er nooit vanuit dat wij beter programmeren dan zij.
 • Xpress - SolidCAM heeft innovatieve producten gecreëerd, zoals onze SolidCAM Xpress en InventorCAM Xpress om een op goede manier te starten met SolidCAM of InventorCAM.
 • iMachining - Deze doorbraak in gereedschapsbaantechnologie levert eindelijk de beloofde intelligente gereedschapsbanen die door iedereen gebruikt kunnen worden, met alle soorten machines e.d. om cyclustijden te verkorten en gereedschapsslijtage te verminderen. Anders dan andere systemen die de gebruiker laten gissen, komt iMachining met een volledige Technology Wizard, die een krachtige partner biedt in het bepalen van voeding, snelheid en andere parameters voor de beste prestatie mogelijk.
 • Onze toewijding om SOLIDWORKS of Inventor's uiterlijk, gevoel, vorm en functie te gebruiken verzekert u ervan dat u zich thuis voelt met onze CAM functies in uw hand.
 • Onze SolidCAM professor videos bieden gemakkelijke handleidingsvideo's die gefocust zijn op een speciale functie en altijd toegankelijk zijn op onze website