HSR/HSM Modules voor 3D Hoge Snelheid Frezen

Krachtige Gereedschapsbanen voor 3D Voorbewerken en Nabewerken

  • 3D bewerken op een hoog niveau soepelheid, efficiëntie en slim bewerken.
  • SolidCAM's HSR (High Speed Roughing) met de HSM (High Speed Machining) module is erg krachtig en een bewezen strategie voor complexe 3D onderdelen, luchtvaartonderdelen, mallen en gereedschap.
  • HSR/HSM biedt unieke bewerk- en verbind strategieën. Het versoepelt de banen van zowel snijbewegingen en terugtrekkingen om een continue gereedschapsbeweging in stand te houden. Dit is een essentiële vereiste voor een hogere freessnelheid en het elimineren van rustpunten.

HSM Brengt 3D Bewerken naar een Hoger Niveau

  • Met SolidCAM's HSM module worden terugtrekkingen naar een hoog Z niveau tot een minimum gehouden. Schuin waar mogelijk, vloeiend gemaakt door bogen, terugtrekkingen gaan niet hoger dan nodig om 'luchtsneden' en bewerktijd te verminderen.
  • Het resultaat van HSM is een efficiënte en soepele gereedschapsbaan die u voorziet van betere kwaliteit van het oppervlak, minder slijtage aan uw gereedschap en een langere levensduur van uw CNC.
  • Met vraag naar kortere stuur- en productietijd, lagere kosten en verbeterde kwaliteit is HSM een vereiste voor de machinewerkplaatsen van vandaag.

HSR – Hoge Snelheid Voorbewerking

SolidCAM HSR biedt krachtige hoge-snelheid voorbewerkingsstrategieën inclusief contouren, arceren, hybrid rib voorbewerking en rest voorbewerking.

HSM - Hoge Snelheid Nabewerking

  • De SolidCAM HSM module kenmerkt diverse verbeteringen aan de CAM technologie die hoge-snelheid bewerkingen mogelijk maakt, inclusief vermijden van scherpe hoeken in de gereedschapsbaan, verzekeren dat het gereedschap zoveel mogelijk in contact blijft met het onderdeel, en optimaliseren van non-bewerking bewegingen om 'luchtsneden' te verminderen en het genereren van vloeiende en tangentiële in/uit loop.
  • HSM 3D bewerkingen zijn gestuurd door het specificeren van de hellingshoek van een oppervlak. Een uitgebreide set gereedschap om grenzen te creëren wordt aangeboden, inclusief Silhouet, Gereedschapscontactgebieden, Geselecteerde vlakken, Begrenzende rechthoek, Vlakken gedeeltes, Theoretisch restmateriaal, Restmateriaal gebied, Gecombineerde gebieden, maar ook Gedefinieerde begrenzing.
  • De HSM module is een krachtige oplossing voor alle gebruikers die geavanceerde hoge-snelheid bewerkingen verlangen. Het kan ook gebruikt worden om de productiviteit van oudere CNC's te verbeteren door 'luchtsneden' te verminderen en bogen te versoepelen om een continue gereedschapsbeweging te hanteren.

3D Onderdelen Gefreesd met iMachining 3D en HSM