SolidCAM's Taster Module

De Essentiële Module voor het Instellen van Gereedschap en Direct Meten

SolidCAM's geïntegreerde Taster Module stelt u in staat om nulpunten in te stellen en componenten te meten binnen de machine.

Terwijl de taster over uw CNC  machine beweegt, kan u instellingen aanpassen en snel en gemakkelijk de kwaliteit van uw onderdelen direct op uw machine meten, zonder de set-up te veranderen. Deze module biedt ook Meet- en Breukcontrole

De Taster Module biedt ook volledige visualisatie van alle tasterbewegingen in SolidCAM's Machine Simulatie, om mogelijke schade aan de taster te voorkomen.

De Taster Module is een vereiste voor elke Machinist die Tasters gebruikt

De Taster Module die Alles Heeft:

  • Gemakkelijk nulpunten instellen en onderdelen direct meten binnen uw machine
  • Meet- en Breukcontrole
  • Kies gemakkelijk de Geometrie die u wil meten
  • Ondersteund een groot bereik aan Tastercycli met Gebruikergedefinieerde Parameters
  • Visualiseer volledig al uw Tasterbewegingen in een simulatie

Definieer Uw Tasterbewegingen samen met de Bewerkingen in de CAM-Manager.

Definieer zowel Tasterbewegingen als Bewerkingen in de CAM-Manager en gebruik dezelfde geometrie voor beide verrichtingen.

Wanneer uw model is veranderd, worden de Bewerkingen en de Tasterbewegingen automatisch bijgewerkt om de nieuwe geometrie te gebruiken.

Nulpuntsdefinitie

Kies uit 16 verschillende cycli om gemakkelijk al uw nulpunten te definiëren en vervang tijdrovende, handmatige installatieprocedures.

Direct Meten binnen Uw Machine

Meet uw bewerkte oppervlakken en vormen zonder het onderdeel over te moeten zetten naar een machine die coördinaten meet - inspecteer uw onderdeel direct binnen uw machine zonder de setup te veranderen.

Tastercycli Versimpelen Uw Metingen

Kies uit meerdere Tastercycli om verscheidene metingen uit te voeren en om te zorgen voor een soepele workflow met SolidCAM's bewerkingen.

Besturing van Tastercycli

Gebruik dezelfde geometrie als bij 2.5D bewerkingen met volledige controle over toleranties, meerdere sorteeropties en directe simulatie van cyclusbewegingen.

Meet- en Breukcontrole

Gebruik Meet- en Breukcontrole om het gereedschap te checken tussen bewerkingen en gereedschapswisselingen door.

Kies Uw Metingsoutput

Na het meten worden de resultaten verwerkt in een Metingslogboek, die u in beeld kunt zien of opslaan in een map.

Post Processor Aanpassingen

SolidCAM past Post Processors aan, om ze te optimaliseren voor uw specifieke CNC machines en Tasters. Dit biedt u naadloze bewerkingen in uw hele werk.