G-code Genereren met SolidCAM

Snel. Gemakkelijk. Betrouwbaar.

De echt belangrijke maatstaf van een CAM systeem is de G-code kwaliteit. Elke SolidCAM post-processor is ingesteld voor de individuele benodigdheden en de uitrusting van de monteur. Deze post-processor genereert klaar om te gebruiken CNC-programma's, zonder handmatig te moeten bewerken.

SolidCAM ondersteunt de boorcycli en de machine opties van standaard CNC-controllers. De mogelijkheid om subroutines te genereren binnen het CNC-programma creëert korte, efficiënte en goed gestructureerde G-code.

Een ander groot voordeel is dat u de G-code die door SolidCAM gegenereerd is makkelijk te begrijpen is. Het heeft dezelfde structuur als de G-code die handmatig op uw CNC-controller wordt geprogrammeerd.

Klaar om te gaan CNC-Output

Wanneer G-code is gemaakt in uw post hoeft dit niet meer bewerkt te worden voordat het naar uw CNC gestuurd kan worden.

SolidCAM's programma output is erg efficiënt - als de zelfde bewerking vaker uitgevoerd wordt, worden subroutines gebruikt. Dit minimaliseert de programmeringslengte.

Extensieve Post-Processor Database

SolidCAM heeft een grote bibliotheek van post-processors voor alle CNC machines en controllers.

Wanneer u een nieuw SolidCAM systeem koopt, zorgen wij voor de perfecte posts voor uw machines. Dit is inclusief Post Processor aanpassing aan uw specifieke benodigdheden, want één maat past niet iedereen.