Premium Solutions presenteerde de geavanceerde technologie iMachining, bij Poolse Metalworking & Machine Tools STOM – TOOL 2014 beurs

Bezoekers waren getuigen van de geweldige resultaten behaald met iMachining en de gepatenteerde technologische assistent.

|  Regelmatig nieuws

<link http: www.solidworld.it external-link-new-window>Premium Solutions Polen nam deel aan de 7de beurs van Metalworking & Machine Tools – STOM-TOOL, die plaats vond op 26 t/m 28 maart 2014 in Kielce, Polen. 

Tijdens het drie daagse evenement presenteerde het bedrijf de gevorderde productie oplossingen die ze aanbieden, inclusief de uitgebreide CAD/CAM oplossing van SolidCAM, die compleet geïntegreerd is in SolidWorks. En ook InventorCAM die volledig geïntegreerd is in Autodesk Inventor.

Zowel het SolidCAM als het InventorCAM pakket bevatte de unieke iMachining technologie die meer dan 70% bespaart in bewerkingstijd en de levensduur van het gereedschap verlengt.

Bezoekers waren erg enthousiast over het Live bewerken van iMachining’s revolutionaire technologie op zowel een <link http: www.fanuc.co.jp eindex.htm external-link-new-window>Robodril FANUC Alpha machine en een <link http: www.avia.com.pl en external-link-new-window>Avia VMC 800 machine. Zo konden bezoekers Live de geweldige resultaten zien, behaald door iMachining en de gepatenteerde technologische assistent, die automatisch de snij condities voor de iMachining gereedschapsbaan berekend. 

STOM-TOOL 2014 was zeer productief voor Premium Solutions en ze bedanken alle klanten en partners die een rol hadden in het succes van de beurs. 

Contact us

Interested at more ideas and storys? Find your local contact.

Contact us!