SolidWorld demonstreert de kracht van SolidCAM en zijn unieke en revolutionaire iMachining technologie bij MecSpe Italië

Bezoekers hadden de kans om de iMachining technologie, de besparingen en het verhoogde rendement die iMachining biedt aan CNC bewerkingen, te zien...

 

|  Regelmatig nieuws

<link http: www.solidworld.it external-link-new-window>SolidWorld, SolidCAM’s lokale verkoper in Italië, liet SolidCAM en zijn gevorderde iMachining technologie, die meer dan 70% bespaart in bewerkingstijd en de levensduur van het gereedschap verlengt, zien bij MecSpe ( Parma Fairground, noord Italië) een tentoonstelling gehouden voor de Italiaanse productie industrie.

De tentoonstelling is een ontmoetingspunt tussen productie technologieën en industriële toeleveranciers. Innovatie en toekomstige productie ontwikkelingen in de sector van mechanismes en subaannemers waren de hoofd thema’s van de 13de editie van de beurs, traditioneel gehouden in het begin van de lente.

Dit was een belangrijke gelegenheid voor SolidWorld om SolidCAM’s software en de mogelijkheden van de revolutionaire CAM module iMachining (volledig geïntegreerd in SolidWorks) te demonstreren.

Bezoekers konden alle CAM oplossingen en programmering strategieën die SolidCAM biedt van dichtbij zien zoals 2.5D frezen, 3D frezen/HSM, geïndexeerd 5 assen, simultaan 5 assen frezen, draaien, het gevorderde frees-draaien en natuurlijk de iMachining technologie.

Die de unieke en gepatenteerde technologisch assistent gebruikt om optimale voedingen en snelheden te bieden waarbij rekening gehouden word met de gereedschapsbanen, het gereedschap en uitgangsmateriaal en de specificaties van de machine.

Bezoekers hadden de kans om alle SolidCAM oplossingen en om de iMachining technologie, de besparingen en verhoogde rendement die het biedt aan CNC bewerkingen, wat zich vertaalt in meer winst en succes, voor zichzelf te zien.

Contact us

Interested at more ideas and storys? Find your local contact.

Contact us!