METAV 2014 in Duitsland: beurs bezoekers hadden interesse in the iMachining Live demonstraties

..SolidCAM GmbH team, samen met twee van onze lokale verkopers in Duitsland, DPS en Coffee, presenteerde de laatste versie van SolidCAM en InventorCAM...

|  Regelmatig nieuws

Schramberg, Duitsland – SolidCAM heeft dit jaar succesvol deel genomen aan de METAV 2014, de international beurs voor productie technologie en automatisering, in Düsseldorf Duitsland, van 11 t/m 15 maart 2014.

Het SolidCAM team, samen met twee van de lokale verkopers, <link http: www.dps-software.de>DPS en<link http: www.coffee.de home.html> Coffee, presenteerde op 5 demonstratie locaties de laatste versie van SolidCAM en InventorCAM, naadloos geïntegreerd in SolidWorks en Autodesk Inventor, de nieuwe standalone versie van SolidCAM en de unieke, revolutionaire SolidCAM iMachining technologie. 

De SolidCAM iMachining live bewerkingen worden al een populaire traditie en trekken vele experts, professionele bezoekers en prospecten. Onder hen, bezoekers van SolidCAM’s speciale show stand “Metal meets Medical” en de VDM Nachwuchsstiftung.

Voor de live bewerking demonstraties bij onze stand gebruikte we een Müga R4530 machine. We kregen erg positieve feedback van onze bezoekers, ze waren lovend over de frees resultaten en de tijd besparingen die SolidCAM en iMachining bieden. Ze waren verenigd in hun oordeel dat SolidCAM, InventorCAM en iMachining een hoogst niveau van ontwikkeling heeft.

Contact us

Interested at more ideas and storys? Find your local contact.

Contact us!