SolidCAM Xpress

Meglepő CAM tudás alacsony áron

Az igazán elengedhetetlen CAM szoftverek programozási funkcióira összpontosítva a SolidCAM Xpress egyedülálló a CAM szoftverek között, hiszen teljesen SOLIDWORKS-be integrált CAM megoldást nyújt 2.5D megmunkáláshoz és korlátozott mértékben 3-tengelyes felület megmunkáláshoz meglepően jó áron.

A SolidCAM, a piacvezető integrált CAM szoftver több mint 10 éve a SOLIDWORKS aranyfokozatú partnere, azokat a CAM funkciókat nyújtja, amire a legnagyobb szüksége van és magas szintű CNC programozási képességet biztosít páratlan áron. 

Programozza CNC gépeit a SOLIDWORKS-ön belül

  • Amikor megtapasztalja a hatékony és kényelmes CNC programozást a SOLIDWORKS-jén belül, elkerülve az időrabló és hibát hozó fájl importálás/exportálás idegeskedéseit, már sose akar visszatérni az önállóan futó CAM rendszer használatához. 
  • Ismerős helyen érezheti magát, ahogy a már megszokott SOLIDWRKS kezelőfelületet használja és közben felfedezheti egyetlen kattintással a CAM programozási funkciókat a SOLIDWORKS-ön belül.
  • Legyen magabiztos és hatékony amikor terveket módosít, amiket korábban az elejétől kellett kezdenie, mert most a szerszámpályák is automatikusan frissülnek.
  • Érezze magát biztonságban, hogy azt a CAM-et kapja, amire mindig is szüksége volt, hiszen a SolidCAM fejlett funkciókat kínál még a legkorszerűbb CNC gépekre is. - A SolidCAM-mel mindig bővülni fog, de sosem fogja kinőni.