Amitől a felhasználóknak leesik az álla!

Egyedülálló iMachining szerszámpálya funkciók:

Folyamatosan változó, átalakuló spriálok: A Trochoidal megmunkáláson túl

Az iMachining egy továbbfejlesztett, szabadalmaztatott átalakuló spirált használ, ami fokozatosan alkalmazkodik a megmunkálás alatt lévő geometria alakzatához a régi, egyszerű spirál szerszámpályákkal szemben (versenypálya).  Ez maximálizálja a szerszám és előgyártmány kapcsolatát -vagy- a szerszám működési idejét. 

Hornyok: Felosztás & Megoldás

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb anyag eltávolítást érjük el az un. anyag szigeteknél vagy  nagy területeknél is, leválasztjuk vagy  kisebb részekre osztjuk az iMachinig szabadalmaztatott Horony technológiáját alkalmazva. Ez maximalizálja a hatékony megmunkálást az átalakuló spriálokkal.

Felesleges mozgások és idő csökkentése

Az iMachining szerszámpályák csak ott vannak ahol szükséges az anyag eltávolítás, csökkentve a "levegő marást". Az első megközelítéstől az utolsó vágásig, a megmunkált anyag dinamikusan nyomon van követve, így biztositva, hogy minden szerszámpálya az aktuális maradék anyagon dolgozzon.

Okos újrapozícionálás: Tartsuk mozgásban maróeszközt

Az iMachining a marószerszámot az egyik pályaelemtől a másikig mozgatja fogásmélységben, és csak akkor emeli ki a szerszámot, ha igazán szükséges. 

Próbaverzió

Próbaverzió letöltése

Más CAM rendszerekkel szemben a SolidCAM iMachining megoldása könnyen használható, rövidebb programozási időt és ciklusidőt, hosszabb szerszáméletet biztosít. 

Próbálja ki az iMachining-et alkatrészein és gépein, töltse le próbaverziónkat!