SolidCAM – The Volledige CAM Oplossing

met het Revolutionaire iMachining, Volledig Geïntegreerd in SOLIDWORKS en Autodesk Inventor

Krijg de kennis en ervaring van honderden CAM en CNC masters binnen handbereik. De iMachining Wizard en de beste gereedschapsbanen brengen u naar een hoger niveau van CNC bewerkingen. Bespaar maar liefst 70% of meer van de cyclustijd en profiteer van een langere levensduur van het gereedschap!

iMachining 3D biedt geweldige 3D-bewerkresultaten, met maar liefst 70% of meer tijdbesparing van de bewerkingen. iMachining 3D biedt geoptimaliseerd Voorbewerken, Rest Voorbewerken en Grof Nabewerken voor zowel algemene 3D-vormige onderdelen en prismatische onderdelen.

iMachining 3D behaalt de meest korte cyclustijden en vermindert programmeertijd voor het frezen van prismatische onderdelen met meerdere kamers en eilanden aanzienlijk. Dit wordt bereikt doordat de kamer geometrie en diepte automatisch van het 3D CAD model worden geïdentificeerd.

Krachtig en gemakkelijk om 2.5D CNC gereedschapsbanen te creëren, met volledige interactieve besturing en vormherkenning, direct in uw CAD-systeem. Een gereedschapsbox met cycli biedt gespecialiseerde, vooraf ingestelde, sub-bewerkingen voor gleuven, hoeken en nokken.

De krachtige Automatic Feature Recognition and Machining capaciteiten vullen SolidCAM's 2.5D Frezen aan. De gebruiker heeft het beste van beide modules: Interactieve bewerkingen en automatisering.

HSS biedt soepele en krachtige bewerkingen van gelokaliseerde oppervlakken en ondersnijdingen. Het verbetert de kwaliteit van het oppervlak aanzienlijk door gebruik te maken van standaard en gevormde gereedschappen. HSS is een essentiële module voor elke machinewerkplaats.

HSR/HSM biedt krachtige voorbewerkingen en de meest verfijnde 3D gereedschapsbanen die beschikbaar zijn voor nabewerkingen. Voor bijvoorbeeld ingewikkelde 3D onderdelen, luchtvaartonderdelen, mallen en gereedschap. HSR/HSM biedt een hoog niveau van soepelheid, efficiëntie en slim bewerken.

SolidCAM is buitengewoon sterk in geïndexeerd 4/5-assig bewerken. Het bewerken is vereenvoudigd door een enkele nulpuntspositie voor geïndexeerde setups - het versnellen van meer-zijdig bewerken door een constructie van meerdere coördinatenstelsels te elimineren.

Ervaar de voordelen van de meest geteste en bewezen 5-assige CNC gereedschapsbanen in de industrie. Deze module heeft een rechtdoorzee interface en de meest geavanceerde controle over alle aspecten van de gereedschapsbaan en botsingscontrole.

SolidCAM's Matrijsbewerkstrategieën zijn uitstekende CAM oplossingen voor elke fabriek. SolidCAM's revolutionaire iMachining 3D, HSM en Sim. 5-Assig modules leveren de winnende combinatie voor mallen en inzetstukken.

SolidCAM biedt een uitgebreid Draai pakket met krachtige gereedschapsbanen en technieken voor extreem snel en efficiënt draaien. SolidCAM heeft het vermogen om het uitgangsmateriaal bijgewerkt te houden voor alle draai- en freesbewerkingen.

SolidCAM's Draai/Frezen biedt u gemakkelijke programmering voor ingewikkelde multi-revolver en multi-spindel CNC machines, met revolversynchronisatie en volledige simulatie. Alle frees- en draaibewerkingen, inclusief iMachining, zijn beschikbaar voor de programmering van Draai/Freesmachines.

Door tasters te besturen op uw CNC machine kan u Instellingen veranderen en Meten, om de kwaliteit van de bewerkte onderdelen te controleren. De Taster Module biedt ook Meet- en Breukcontrole.

Ontdek alle modules die SolidCAM te bieden heeft, voor al uw CAM-behoeften, in deze ultieme, volledige brochure.