De exlusieve iMachining Technology Wizard

Krijg de kennis en ervaring van honderden CAM en CNC masters binnen handbereik en breng CNC prestaties tot een hoger niveau met iMachining Wizard en gereedschapsbanen!

iMachining Wizard + iMachining gereedschapasbanen = de ideale oplossing!

Met de exclusieve, gepatenteerde iMachining Technology Wizard is SolidCAM het enige CAM systeem dat giswerk wegneemt door automatisch de omstandigheden te finetunen voor optimale snijwaardes. 

  • De eerst en enige echte wizard in de industrie die automatisch optimale voedingen, snelheden, dieptes en breedtes produceert. Dit alles gespecificeerd voor úw CNC machines, úw materialen en úw gereedschappen.
  • De iMachining Technology Wizard gebruikt de eigenschappen van de CNC machine, gereedschap- en uitgangsmateriaal en machine specificaties om de optimale snijcondities te berekenen.
  • Door gebruik te maken van de gepatenteerde "gecontroleerde aanzet" technologie verzekert iMachining dat snijcondities, zoals ingesteld door de wizard, strikt worden gerespecteerd. 
  • De "iMachining Level Slider" laat de gebruiker kiezen uit acht niveaus om de snijcondities automatisch aan te passen voor de actuele opspanning, gereedschapshouder en machinecondities. De niveaus maken het gemakkelijk om veelvoorkomende problemen met de spindel, opspanning en extreme gereedschap doorbuiging te voorkomen.